Digital signering för privatpersoner

Digital signering för privatpersoner

Digitala signeringar med BankID har länge varit något som bara har varit tillgängligt för större företag, men med esignering.se så är det enkelt även för privatpersoner att få sina dokument digitalt signerade.

Det finns många tillfällen där elektroniska signeringar för privatpersoner kan behövas, t.ex.

  • Hyreskontrakt: när man ska hyra ut kanske ett rum, ett attefallshus eller liknande.
  • Köp- och säljkontrakt: ska man köpa eller sälja något dyrt finns det alla möjliga anledningar till att man vill ha ett avtal på plats.
  • Skuledebrev: om man lånar eller lånar ut pengar eller tillgångar till en släkting eller bekant behöver vilkoren regleras.

esignering.se gör det enkelt – och säkert

Det som vi är extra nöjda med på esignering.se är att privatpersoner, små och stora företag alla använder precis samma teknik och ges samma möjligheter till samma kostnad.

Vi erbjuder även Swish för enkel betalning, något som uppskattas mycket av våra privatkunder.

Samtidigt erbjuder vi den högsta säkerheten, för att båda företag och privatpersoner ska känna sig säkra med vår tjänst. Vi delar aldrig känslig data med tredje part, all deta behandlas inom EU (våra egna servrar finns i Sverige) och när datan inte längre behövs så raderas den.

Vi är säkra på att vi har den enklaste tjänsten för digital signering av avtal genom BankID – om du har frågor eller funderingar, tveka då inte på att kontakta oss.

Läs mer om vår datapolicy och om hur vi håller dina avtal och kontrakt säkra.

Läs om fler användarfall där elektronisk/digital signering kan användas.

Skicka redan nu

Att skicka ditt första dokument tar bara sekunder och kostar endast 59kr.

Kom igång direkt!