Skräddarsydda lösningar

Rymdkapsel AB specialiserar sig på skräddarsydda lösningar åt företag i alla storlekar. Vi erbjuder helhetslösningar där allt ifrån utveckling, integrering och drift ingår – allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för kunder och slutanvändare.

Vi har ett nära samarbete med Scrive – en världsledande leverantör av lösningar för e-signering och digital identifikation.

Intresserad av mer information? Kontakta oss.

Exempel på lösningar

Ett vanligt flöde består av tre komponenter: formulär för datainsamling, datalager för att hantera data och generera dokument/avtal/kontrakt och slutligen själva hanteringen av signeringen.

Inbjudan till signering kan antingen skickas ut via SMS/e-post (likt här på esignering.se), alternativt så kan användaren slussas vidare direkt till signering.

Mellan dessa lager kan man sedan koppla på moduler; t.ex. en kreditkontroll, användarhantering eller kanske automatiskt utskick för kontroll till back office.

Det kanske bästa exemplet på en skräddarsydd lösning är denna webbplatsen, esignering.se, som är byggt precis som om det vore en leverans till kund.

API

Är du ute efter ett enkelt men ändå kraftfullt API för integrera elektroniska signeringar med BankID i era egna flöden? Då har du hittat rätt!

Just nu pågår utvecklingen av esignering.ses API där man programatiskt kan hantera dokumentinbjudningar och signeringar.

För mer information och access till vår testversion, vänligen kontakta oss.

Tidigare kunder

Rymdkapsel AB har jobbat med dussintalet kunder med att utveckla alltifrån enkla processer för "one click signage", onboarding av nya kunder till avancerade flöden med kredit- och firmateckningskontroller.

Flertalet av kunderna återkommer för nya projekt efter att de har upptäckt fördelarna med att hantera signeringar av dokument digitalt.