esignering.se växer i rask takt

esignering.se växer i rask takt

esignering.se öppnade upp för snart tre månader sedan, men redan nu kan man se att tjänsten och antalet användare växer snabbt i stadig takt – allt fler får upp ögonen för elektroniskt signering.

Redan upp mer än 500% i signerade dokument för maj jämfört med april, och dessförinnan en ökning i april efter en god start i mars. Den vanligaste kategorin av dokument är protokoll samt hyreskontrakt som signeras via våra tjänster – något som verifiering med BankID lämpar sig väldigt bra för.

Läs om fler användarfall och exempel där elektronisk signering på distans är det perfekta valet!

Man kan nog inte säga redan nu att esignering.se är den största tjänsten för att signera dokument digitalt – men det är ett mål, och i den här takten så är det förmodligen inte ett ouppnåeligt sådant.

Men vi kan i alla fall redan säga att vi är den smidigaste tjänsten, från PDF till skickat dokument på mindre än en minut, utan konton, inloggning eller andra krångliga lösningar.

Letar du efter ett sätt att signera dokument över internet med BankID? Tveka inte att testa oss! Som alltid kan du alltid kontakta oss om du har några frågor kring tjänsten.

Skicka redan nu

Att skicka ditt första dokument tar bara sekunder och kostar endast 59kr.

Kom igång direkt!