Nu kan vår AI skriva ditt avtal!

Nu kan vår AI skriva ditt avtal!

Nu är den här! Sveriges (kanske?) första tjänst som direkt kan ge dig förslag för text till avtal och kontrakt.

I dagarna släppte vi vår första beta för tjänsten för att börja samla in information kring intresse och testa vår algoritm i skarpt läge. Då den just nu befinner sig i en beta-fas så får man anta att den kan vara något buggig och innehålla fel – så det är viktigt att läsa igenom förslagen extra noggrant.

Det är också viktigt att se förslagen som just förslag och inte som färdiga avtal, eftersom alla avtal bör anpassas efter situationen, förutsättningarna och de signerande parterna.

Hur funkar det?

Det är lika enkelt att använda vår AI-tjänst för elektroniska avtal som t.ex. våra mallar för köpeavtal eller skuldebrev. Du väljer helt enkelt AI-avtal från vår "Skicka"-sida och fyller i din information, därefter så anger du en passande beskrivning för ditt avtal (t.ex. "Samboavtal") – låter vår AI tänka lite och efter ett par sekunder har du en egen helt unik avtalsmall.

esignering.se ai-mall

Därefter kan du ändra och anpassa din avtalsmall efter behov. Du kan få upp till tre olika förslag från vår AI.

Framtiden för vår AI-tjänst

Vi ser med spänning fram emot hur tjänsten kommer att användas – om användare vill testa den av intresse för att se vilka förslag den ger eller om någon av våra hundratals kunder väljer att använda mallarna rakt av.

All feedback tas tacksamt emot, den hjälper vår tjänst – och oss – att bli ännu bättre. Feedback kan skickas direkt till oss via vår kontaktsida.

Vi hoppas att ha en tillräckligt stabil produkt i andra halvan av 2023 som kan lämna beta-stadiet.

Skicka redan nu

Att skicka ditt första dokument tar bara sekunder och kostar endast 59kr.

Kom igång direkt!