Färdiga avtalsmallar på esignering.se

Färdiga avtalsmallar på esignering.se

Sedan esignering.se öppnade upp i början av 2021 så har den mest efterfrågade funktionen varit färdiga mallar att utgå ifrån. Främst har våra kunder frågat kring fritextmall och köpeavtal.

Nu äntligen så är detta något vi kan erbjuda!

esignering.se kvitto

Vi har tagit fram tre särskild mallar som man kan utgå ifrån, köpteavtal, skuldebrev samt en fritextmall. Givetvis så kan man liksom tidigare ladda upp sitt färdiga avtal/dokument och få det signerat med BankID.

Att använda en mall kostar ingenting extra.

Köpeavtal

Vår mall för köpeavtal gör det lekande lätt att snabbt sätta upp ett avtal för köp/sälj av lös egendom. Ange bara vad som ska säljas, köpeskilling (pris) och övriga detaljer kring säljare och köpare så är du igång!

Skuldebrev

Om du ska låna ut pengar till någon du känner så är detta den perfekta starten. Mallen gör de allra flesta uträkningarna automatiskt kring räntor, amorteringar och andra detaljer kring lånet.

Som ännu en bonus kan man välja att bifoga en automatisk amorteringsplan.

Fritext

Slutligen, vår fritextmall. Denna är perfekt för när man snabbt vill signera en överenskommelse där man saknar en fil att ladda upp. Kanske vill man signera en överenskommelse vid ett lunchmöte, ett snabbt avtal kring ett kommande köp eller så vill man komponera sitt egna enkla avtal. Givetvis signeras det trygt och säkert med BankID.


Läs mer om våra mallar och se exempel på esignering.se/mallar.

Skicka redan nu

Att skicka ditt första dokument tar bara sekunder och kostar endast 59kr.

Kom igång direkt!